ویزای چین در واقع مانند اکثر کشورها مجوز ورود به کشور چین محسوب می شود.در واقع قبل از ورود به کشور چین و سفر به چین و حتی استفاده از تور چین و سفر به شهرهای چین مانند پکن ، گوانجو ، شنزن ، شانگهای و .......داشتن ویزای چین ضروریست.البته ویزای هنگ کنگ شرایط متفاوت و ماکائو نیاز به ویزا ندارد

انواع مجوزهای ورود به کشور چین یا همان ویزای چین بشرح ذیل می باشد

ویزای توریستی چین:ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.این ویزا معمولا بصورت گروهی صادر می گردد

ویزای تجاری چین:ویزای تجاری چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف تجارت و بازرگانی، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.این ویزا می تواند از دو هفته تا شش ماه مجوز اقامت را به تاجر ارائه نماید.این ویزا بصورت انفرادی صادر می گردد.

ویزای مولتی چین:ویزای مولتی چین برای افرادی صادر می گردد که چین رابعنوان نقطه میانی سفر انتخاب و پس از اقامت در چین این کشور را ترک و مجددا به چین باز می گردند.ویزای دو بار ورود یا چند ماهه معمولا این نوع ویزا می باشد

ویزای سه ماهه چین:هر یک از ویزاهای توریستی،تجاری یا مولتی می توانند سه ماهه صادر شود.

ویزای شش ماهه چین:هر کدام از ویزاهای توریستی،تجاری یا مولتی می توانند شش ماهه صادر شود.

ویزای بلند مدت چین:هر یک از ویزاهای توریستی،تجاری یا مولتی که بیش از شش ماه صادر شود ویزای بلند مدت خوانده می شود

ویزای تحصیلی چینویزای تحصیلی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف تحصیل در یکی از دانشگاههای معتبر چین ، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند.این ویزا  بصورت انفرادی صادر می گردد

مدارک مورد نیاز برای ویزای سفر به چین و تور چین بشرح ذیل می باشد

 1-اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتیار از تاریخ سفر

2-دو قطعه عکس

3-دعوتنامه از کشور چین که معمولا توسط آژانس مسافرتی تهیه می شود.برای ویزای چین ضروریست

 

برای اطلاعات بیشتر از شرایط ویزای چین و استفاده از تور چین و رزرو بلیط چین پکن ، شانگهای و گوانگجو با شماره تلفن 02188505454تماس حاصل فرمایید

www.safarechina.com